predajna.jpg
bezpecnostne2.jpg
bezpecnostne1.jpg
interierove.jpg
interierove2.jpg
podlahy.jpg
klucky.jpg
sviecky.jpg
previous arrow
next arrow

SHERLOCK

Niektoré stavebné prvky (napríklad aj dvere) môžu mať deklarovanú triedu odolnosti proti vlámaniu v stupňoch 1, 2, 3, 4, 5, a 6. Triedy určujú odolnosť dverí voči ich prekonaniu treťou osobou, t.j. ich odolnosť voči prípadnému násilnému vlámaniu. Do triedy odolnosti sa dvere zaraďujú podľa platnej európskej normy ENV 1627 a výsledkov vykonaných skúšok podľa ENV 1628 (skúška statického zaťaženia) a ENV 1629(skúška dynamického zaťaženia), ENV 1630 (skúška odolnosti proti ručným pokusom o vlámanie).

Kompletné poradenstvo a cenové ponuky Vám priamo na mieru, radi a spoľahlivo vypracujeme v našich predajniach prípadne u Vás doma.

Všetky bližšie informácie, ktoré nenájdete na našej stránke nájdete aj na stránke www.isherlock.sk

Statická skúška

predstavuje testovanie bezpečnostných dverí na odolnosť voči tlaku hydraulického valca zo strany útoku. Testovanie sa vykonáva na všetkých miestach, ktoré sú kľúčové pre zachovanie deklarovaných vlastností.

Dynamická skúška

obsahuje testovanie bezpečnostných dverí na ich prekonanie kývavým nárazovým telesom s hmotnosťou 30kg.

Skúška odolnosti proti ručným pokusom o vlámanie

predstavuje testovanie bezpečnostných dverí na ich prekonanie pomocou sady prípravkov a ručného náradia.

Trieda odolnosti 1

dvere sú odolné voči mechanickému napadnutiu a napr. kopancom, protiskokom, úderom ramenom, bežnému vandalizmu.

Trieda odolnosti 2

dvere sú odolné voči mechanickému napadnutiu a napr. kopancom, protiskokom, úderom ramenom, bežnému vandalizmu, statickému zaťaženiu 3-6 kN a dynamickému zaťaženiu. Použité náradie pri skúške odolnosti proti ručným pokusom o vlámanie je napríklad: malý skrutkovač, nôž, lano, pinzeta, vreckové svietidlo, háky, oceľový drôt , kľúče na skrutky, kliešte, imbusové skrutky, priebojníky, kladivko 200g, lepiaca páska, skrutkovače s dĺžkou 260 x 375mm, drevené alebo plastové kliny, nastaviteľné prídržné kliešte a hasák.

Trieda odolnosti 3

v porovnaní s bezpečnostnými dverami v triede odolnosti 2, dvere v triede odolnosti 3 odolávajú aj voči napadnutiu páčidlom s dĺžkou 710mm a statickému zaťaženiu 6kN.

Trieda odolnosti 4

v porovnaní s bezpečnostnými dverami v triede odolnosti 3, dvere v triede odolnosti 4 odolávajú aj voči napadnutiu kladivom s hmotnosťou 1,25kg, sekáču so šírkou čepele 30mm, sekery, dlátu, strihacím kliešťam, ručnej pílke s listami HSS, miniatúrnej pílke s listami HSS, nožniciam na plech, elektrickej vŕtačke so sadou vrtákov s HSS a statickému zaťaženiu 10 kN.

Doplnky k dverám ponúkame v množstve variant materiálov, spracovaní , tvarov a kvality:

Kovania podľa výberu, v ponuke množstvo možností farebného aj dizajnového prevedenia (pozrite galériu).

Bezpečnostné cylindrické vložky: EVVA, MUL-T-LOCK, FAB,…

Kukátka panoramatické AJ DIGITÁLNE, Retiazky bezpečnostné: strieborné, zlaté

Prahy: bukový, prípadne dubový masív morený a lakovaný k odtieňu dverí, nerezový alebo kovový prah vo farbe dverí.

Sprievodca svetom technológií

Podľa čoho vyberať bezpečnostné dvere?

Cookie súbory

Prevádzkovateľ webu Michal Lajcha - LM servis ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe súbory cookies pre zlepšovanie prostredia webových stránok, pre analytické účely. Ďalším prechádzaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Ďalšie informácie